Minnesota Wildissa ylimääräiseksi puolustajaksi tällä kaudella palannut takavuosien tehomies Alex Goligoski, 38, myöntää uran päättymisen olevan lähellä kauden jälkeen.

Kolmea peliä lukuunottamatta vuodenvaihteesta asti pelejä katsomon puolelta seurannut amerikkalainen on mahtunut kuluvalla kaudella Wildin pelaavaan kokoonpanoon 32 ottelussa. Niissä konkari on saanut kokoon yhdeksän syöttöpistettä.

– Näitä kysymyksiä (uran jatkumisesta) on syytä pohtia hieman myöhemmin. Katsotaan miten asiat sujuvat offseasonilla ja millainen oloni on silloin. En ole miettinyt asioita vielä liiemmin, Goligoski kertoo medialle.

Urallaan Wildin lisäksi Pittsburgh Penguinsiä, Dallas Starsia sekä Arizona Coyotesia edustanut Goligoski on pelannut urallaan 1074 NHL-ottelua tehoin 87+387=474. Mies oli parhaina vuosinaan takuuvarma 35-40 tehopisteen puolustaja.

LUE MYÖS: