Stanley Cup -voittaja Kimmo Timonen paljastaa Kimanttia-podcastissa oman peliuransa kukkopoikamaisimman pelikaverinsa.

Entisen tähtipuolustajan valinta kohdistuu Philadelphia Flyersin aikaiseen pelikaveri Chris Prongeriin, joka voitti sittemmin Stanley Cupin Anaheim Ducksin paidassa. Timosen mukaan Pronger todella tiesi arvonsa pukukopissa.

– Persoonia saa olla ja niitä pitää olla. Jos mä sanon rehellisesti, niin Chris Pronger – aikamoinen tähti NHL:ssä, mutta vähän sellainen kukkoilija. Mutta se piti kuitenkin sen kukkoilun kurissa ja piti huolta siitä että kun peli alkaa, niin se kukkoilu ei siirry sinne koppiin.

– Se esiintyi enemmänkin sellaisena johtajuutena ja hän näytti olevansa se kukkoilija myös siellä jäällä. Se ei ollut sellaista kukkoilua, joka olisi haitannut joukkuehenkeä. Jos pitäisi joku pelaaja valita, joka oli kukkoilija, niin se tulee ensimmäisenä mieleen, Timonen muistelee Flyers-aikojaan.

– Kuitenkin kun peli alkoi, niin sen yksi ja ainut päämäärä oli se, että joukkue pärjää, Timonen lisää.

Voit kuunnella tuoreimman Kimanttia-jakson kokonaisuudessaan täältä.

LUE MYÖS: