Vakuuttavaa kautta Liigassa pelaava hyökkääjä Aatu Jämsen on suuntaamassa näillä näkymin Pohjois-Amerikkaan Pelicansin pudotuspelien päätettyä.

Mayors Manor -sivuston Los Angeles Kingsin sisäpiiritoimittaja John Hoven raportoi, että Kings yrittäisi tehdä 21-vuotiaan Jämsenin kanssa tulokassopimuksen ennen heinäkuun 1. päivää, jolloin suomalaishyökkääjän NHL-oikeudet raukeavat.

Jämsen on Kingsin 7. kierroksen varaus (190.) kesältä 2020. Euroopasta varatun pelaajan oikeudet pysyvät NHL-seuralla neljän vuoden ajan.

Hovenin mukaan Jämsen yritetään saada Kingsin farmijoukkueen Ontario Reignin mukaan jo tämän kevään AHL:n pudotuspeleihin.

– Pelicans pääsi jatkoon ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta ja joukkue pelaa nyt toisella kierroksella. Vaikka Pelicansin uskotaan menevän pitkälle pudotuspeleissä, ei olisi yllättävää jos Jämsen tekisi testisopimuksen Reignin kanssa AHL:n pudotuspelien ajaksi. Hänen uskotaan solmivan NHL-sopimuksen ennen heinäkuun 1. päivää, Hoven avasi tilannetta.

Jämsen teki runkosarjassa 36 runkosarjaottelussa 11 maalia ja 25 tehopistettä. Pudotuspeleissä persoonallinen hyökkääjä on tehnyt kahdessa pelissä tehot 1+0.

LUE MYÖS: