Philadelphia Flyersin päävalmentaja John Tortorella kohahdutti NHL-maailmaa tiistaina, kun julkisuuteen tuli tieto joukkueen kapteenin ja ykkössentteri Sean Couturierin ja kolmen muun konkaripelaajan katsomokomennuksesta keskiviikon vastaisen yön huipputärkeästä ottelusta Toronto Maple Leafsiä vastaan.

Flyers voitti ottelun 4-3. Seuran GM Daniel Briere on nyt kommentoinut valmentajan kohuratkaisua medialle.

– Voin kertoa yhden asian John Tortorellasta: Häntä ei kiinnosta tippaakaan, kuka olet. Hän kohtelee kaikkia samalla tavalla. Hänen näkemyksensä mukaan olemme tässä tilanteessa. Meidän on voitettava pelejä päästäksemme pudotuspeleihin.

– Nuoret pelaajamme pelaavat juuri nyt hyvin, mikä pakottaa valmennuksen tekemään kovia ratkaisuja, Briere puolustaa valmentajansa kohupäätöstä.

Tortorella itse on samoilla linjoilla.

– Minua ei kiinnosta pelaajan nimi, status tai se, onko kyseessä veteraani – varsinkaan tässä vaiheessa kautta. Laitan kokoonpanoot ne pelaajat, jotka antavat meille mielestäni parhaat mahdollisuudet voittoon kussakin ottelussa.

– Kokoonpanosta pudotetuilla pelaajilla on oikeus olla eri mieltä tai tulla keskustelemaan kanssani. Sillä tavoin kehität suhdettasi joukkueeseen pitkän kauden aikana, Tortorella perustelee tinkimätöntä tyyliään.

LUE MYÖS: