Pittsburgh Penguinsin kausi sai järkyttävän käänteen torstaina, kun seura tiedotti joutuneensa törkeän varkauden kohteeksi.

Penguins tiedottaa, että Pittsburghiin matkalla ollut rahti täynnä tämän illan San Jose Sharks -otteluun tarkoitettuja Jaromir Jagrin bobblehead-figuureita on ryöstetty.

Varkauden seurauksena Penguins ei pysty tarjoamaan Sharks-ottelussa faneille toivottua Jaromir Jagr -fanituotetetta. Paikalle tulleille faneille annetaan kuitenkin korvikkeena lipuke, jonka avulla he voivat lunastaa figuurin myöhemmin.

– Olemme järkyttyneitä, sillä jouduimme rahtivarkauden kohteeksi. Seuraamme tilannetta tarkkaan paikallisen virkavallan kanssa, joka tutkii tapausta, Penguinsin markkinointipuolen johtaja Kevin Acklin kertoo tiedotteessa.

– Tämä ikävä tapaus on vain lisä Jaromir Jagrin legendaariseen tarinaan. Hänet nähdään tänään illan ottelussa vieraana. Selvitämme varkautta ja toimitamme arvokkaat Jagr-figuurit oikeisiin koteihin eli faneillemme, Acklin jatkoi.

Pittsburgh Penguins

@penguins
The Penguins announced today that the shipment carrying the Jagr bobbleheads for tonight’s game has been stolen en route to Pittsburgh.

As a result, the bobbleheads will not be distributed at tonight’s game, but will be distributed at a later date.

LUE MYÖS: