NHL-asiantuntija Ismo Lehkonen nostaa Kalju Corner -podcastinsa tuoreimmassa jaksossa Colorado Avalanchen yhdeksi NHL:n siirtotakarajan ehdottomista voittajista.

Vaikka haaviin tarttui Casey Mittelstadtin ja Sean Walkerin kaltaisia pelimiehiä, nostaa ”Ika” Avalanchen tärkeimmiksi hankinnoiksi kaksi alempien ketjujen santapaperihyökkääjää.

– Mennään yhteen mun suosikkipelaajista, jota olen kutsunut identiteettiketjun tärkeimmäksi palikaksi, eli Jakov Trenin. Ihän käsittämätöntä miten Barry Trotz päästi siitä irti. Sillä on 5 vs 5 -pelissä +11 ja 61 peliin rapsakkaat 175 taklausta.

– Fyysinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan jäähyttömästä. Se taklaa puhtaasti ja kovaa. Uskallan olla satavarma, että Coloradon yleisö tulee tykästymään tähän pelaajaan. On sitten viimeisen päälle hyvä tiimijätkä, Lehkonen listaa.

Brandon Duhaime on toinen. Erittäin fyysinen, nopeajalkainen pelaaja. Miten Minnesota päästi sen Avalancheen? Se on kanssa näitä kovia taklaajia ja erittäin pidetty velikulta. Taklauksia 63 peliin 160. Nämä oli ns. lääkärinmääräämiä pelaajia siihen päänsärkyyn, joka Coloradolla oli, Lehkonen ylistää.

Voit kuunnella tuoreimman Kalju Cornerin jakson kokonaisuudessaan täältä.

LUE MYÖS: