Toronto Maple Leafs on vahvistanut puolustustaan Washington Capitalsin Joel Edmundsonilla.

Capitals saa Maple Leafsiltä kaupan vastikkeena 3. kierroksen (NYI) ja 5. kierroksen (CHI) varausvuorot.

Capitals suostui ottamaan vaihtokaupan yhteydessä 50 prosenttia Edmundsonin 1,75 miljoonan dollarin palkasta. Montreal Canadiens pidätti jo ennestään 1,75 miljoonan dollarin osuuden kanadalaispuolustaja 3,5 miljoonan dollarin vuosipalkasta.

195-senttisen ja 102-kiloisen Edmundsonin parhaat avut kaukalossa ovat fyysisyydessä ja luotettavassa peruspelaamisessa. St. Louis Bluesissa Stanley Cup -mestaruuden kesällä 2019 voittanut puolustaja on tehnyt tällä kaudella 44 ottelussa tehopisteet 1+5=6.

x - Washington Capitals

@Capitals
NEWS | The Washington Capitals have acquired a third-round pick in the 2024 NHL Draft (originally from NY Islanders) and a fifth-round pick in the 2025 NHL Draft (originally from Chicago) from the Toronto Maple Leafs for defenseman Joel Edmundson.

LUE MYÖS: