Carolina Hurricanesin paitaan täksi kaudeksi paluun tehnyt Tony DeAngelo on pelannut pahasti alle odotusten.

Daily Faceoff -sivuston sisäpiiritoimittaja Frank Seravallin tietojen mukaan Hurricanes on valmis kauppaamaan DeAngelon ennen perjantain siirtotakarajaa. Hintapyyntö 28-vuotiaasta tehopuolustajasta ei ole kummoinen.

– Joukkueet haravoivat siirtomarkkinoilta yhä rightin puolustajaa ja kuulostaa siltä, että Hurricanes on asettanut DeAngelon hintapyynnöksi 5. kierroksen varausvuoron. He ovat valmiita myös ottamaan puolet DeAngelon 1,675 miljoonan dollarin palkasta omaan palkkakattoonsa, Seravalli kertoo X:ssä.

Viime kaudella Philadelphia Flyersin paidassa yli 40 pistettä takoneella puolustajalla on ollut vaikeuksia mahtua Hurricanesin pelaavaan kokoonpanoon. Kolme edellistä ottelua katsomon puolelta seurannut DeAngelo on tehnyt tällä kaudella 27 ottelussa vain kolme maalia ja 10 tehopistettä.

DeAngelon uran tehokkain kausi tapahtui Hurricanesin paidassa kaudella 2021-22, jolloin hän teki runkosarjaottelussa komeat pisteet 10+41=51.

Frank Seravalli

@frank_seravalli
As teams continue to scour the market for right-shot defensemen, sounds like #Canes have set the ask at a 5th round pick for Tony DeAngelo and they will retain 50 percent to make it happen ($837,500).

It's been a tough year and they're willing to grant a change of scenery.

LUE MYÖS: