Pittsburgh Penguinsin uskotaan olevan valmis kuuntelemaan tarjouksia lähes kaikista pelaajistaan.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman raportoi sunnuntaina, että Penguinsin maalivahdit kiinnostavat NHL-seuroja siirtomarkkinoilla. Friedmanin tietojen mukaan Penguinsin leirissä harkitaan tosissaan Tristan Jarryn, Alex Nedeljkovicin tai Joel Blomqvistin kauppaamista.

Erityisesti Blomqvistin nimen kuuleminen siirtohuhujen yhteydessä on yllättävää, sillä 22-vuotiasta suomalaista pidetään Penguinsin yhtenä lupaavimpana pelaajana.

Oulun Kärpistä viime kauden päätteeksi rapakon taakse lähtenyt Blomqvist pelaa loistavaa tulokaskautta AHL:ssä Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin paidassa. Hän on torjunut farmissa 31 ottelussa komealla torjuntaprosentilla 91,8.

Blomqvist on Penguinsin 2. kierroksen (52.) varaus kesältä 2020.

LUE MYÖS: