Pittsburgh Penguinsin matka NHL:n itäisen konferenssin viimeiseen pudotuspelipaikkaan on venähtänyt jo kahdeksan pisteeseen.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrunin mukaan Penguinsin GM Kyle Dubas onkin lyömässä hanskoja tiskiin kuluvan kauden osalta. Toimittajan mukaan Dubas on valmis aloittamaan joukkueensa tyhjennysmyynnit.

– Keskusteltuani liigan ympärillä olevien ihmisten kanssa parin viime päivän aikana, Dubas kuuntelee tarjouksia likipitäen jokaisesta kokoonpanossa olevasta pelaajasta, paitsi ydinpelaajistaan.

– Yksi pelaaja, josta Dubas ottaa vastaan tarjouksia, on Reilly Smith. Hänellä on jäljellä vuosi viiden miljoonan dollarin vuosipalkan takaavasta sopimuksestaan. Hän on hallitseva NHL-mestari, jolla on pudotuspelikokemusta, joten hän saattaa herättää joidenkin mestariehdokkaiden kiinnostuksen, LeBrun kertoo.

– Penguins on myyntitilassa, toimittaja päättää.

LUE MYÖS: