NHL:n lähestyvä siirtotakaraja on perinteisesti helmi-maaliskuun taitteen odotetuin hetki taalaliigassa.

Yleensä ison kohun hankinnat eivät osoittaudu käänteentekeviksi pelaajiksi, mutta poikkeuksiakin löytyy. Viime vuoden siirtotakarajan onnistuneimmasta täsmävahvistuksesta vastasi kieltämättä Vegas Golden Knights, joka hankki Ivan Barbashevin St. Louis Bluesista vaihdossa AHL-pelaaja Zachary Deaniin.

The Score arvioi Barbashevin siirron siirtotakarajan onnistuneimmaksi yksittäiseksi pelaajakaupaksi.

– Tämä siirto meni monilta tutkan ohi, mutta se osoittautui Vegasille melkoiseksi siunaukseksi matkalla Stanley Cup -mestaruuteen. Barbashevilla klikkasi heti Syntien kaupungissa: 16 pistettä 23 runkosarjapelissä ja 18 pistettä pudotuspeleissä. Barbashev todisti olevansa Vegasin arvokkaimpia pelaajia tähtisikermän taustalla.

– Hän kapitalisoi pudotuspelien menestyksen allekirjoittamalla kesällä viiden vuoden ja 25 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen. Todellinen kunnari, sivusto hehkuttaa.

Barbashev on 32 tehopinnallaan Golden Knightsin kuluvan kauden viidenneksi tehokkain pistelinko.

LUE MYÖS: