New York Islandersin ja New York Rangersin välisessä ulkoilmaottelussa sattui ja tapahtui. Rangers nappasi 6-5-voiton jatkoajalla lähes 80 000 katsojan edessä.

Rangersin riveissä nähtiin myöskin yksi NHL-debytantti. Hän oli nelosketjuun merkattu kanadalaishyökkääjä Matt Rempe, 21. Rempe pääsi tekemään ensiesiintymisensä NHL:ssä jättiyleisön edessä.

Rempe aloitti NHL-uransa ryminällä. Ajassa 1:29 hän pääsi ensimmäistä kertaa kentälle keskialoituksen yhteydessä. Hän alkoi heti ensimmäisessä vaihdossaan suoraan aloituksesta tappelemaan Islandersin kovanaama Matt Martinia vastaan. Rempe piti Martinin tiukasti otteessaan eikä päästänyt tätä yllättämään iskuillaan. Nahistelun päätteeksi Rempe otti vielä yleisöä haltuunsa.

Jääaikaa Rempe sai ottelussa 4:26, joten hän vietti lopulta enemmän aikaa jäähyboksissa kuin kentällä. Tappelusta tuomittiin molemmille osapuolille viiden minuutin rangaistukset.

Rempe on Rangersin 6. kierroksen varaus (#165) vuodelta 2020. Hän on pelannut kuluvan sekä viime kauden AHL:ssä Hartford Wolf Packin riveissä. Tämän kauden 43 otteluun Rempe on kirjauttanut tehopisteet 8+4=12.

Näet tappelun alta tai täältä.

B/R Open Ice

@BR_OpenIce
✅ First NHL game
🥊 First NHL fight

6-foot-8 Matt Rempe drops em' with Matt Martin

LUE MYÖS