Boston Bruinsin megatähti David Pastrnak pettyi pahemman kerran NHL:n päätökseen jättää Tshekki ulos ensi vuoden All Star -ottelun korvaavasta neljän maan superturnauksesta.

Turnauksessa toisistaan mittaa ottavat Suomen, Ruotsin, Kanadan ja Yhdysvaltojen NHL-pelaajista kootut maajoukkueet. Tshekki jätettiin tylysti rannalle tiettävästi osittain siitä syystä, ettei maasta löydy riittävästi NHL-tason puolustajia. Euroopan sarjojen pelaajia turnauksessa ei nähdä. Päätös ei silti maistunut maan ykköstähdelle.

– Valtava pettymys. Ymmärrän, että kyseessä on nopea turnaus, joka pelataan jo ensi vuonna. Heillä ei ollut kaiketi aikaa tehdä turnauksesta tuon suurempaa, Pastrnak aloittaa Boston.comille antamansa haastattelun.

– Mutta, Tshekki ei ole mukana. Paljon huippupelaajia jää ulos turnauksesta, joten en aio katsoa sitä, jos rehellisiä ollaan. Olen iloinen siitä, että olympialaiset (NHL-pelaajilla) vahvistettiin. Mutta tämä turnaus, se todellakin haisee, Pastrnak laukoo.

Parhaat pelaajat on nähty viimeksi maajoukkueturnauksessa vuonna 2016. Pastrnakille vuoden 2026 olympialaiset ovatkin viimein tilaisuus edustaa maataan todellisessa huipputurnauksessa.

– On todella turhauttavaa, että olen missannut jo kahdet olympialaiset. Seuraavissa olympialaisissa olen 30-vuotias ja toivon mahtuvani yhä mukaan. Olen superinnoissani siitä, että he pääsivät viimein sopimukseen olympialaisista. Siihen on vielä muutama vuosi aikaa, mutta kuultuani uutiset olin todella onnellinen siitä, maalitykki tunnelmoi.

LUE MYÖS: