Toronto Maple Leafsin kanssa kesällä yllättäen kolmen vuoden sopimuksen solminut NHL-kovanaama Ryan Reaves ei ole mahtunut viikkokausiin joukkueensa pelaavaan kokoonpanoon.

Viimeksi ennen joulukuun puoltaväliä tositoimissa nähty agitaattori myöntää harkitsevansa siirtopyynnön jättämistä seurajohdolle.

– Olen ollut valmis (pelaamaan) useamman viikon ajan. Kukaan ei halua istua katsomossa. Vihaan sitä! En tiedä mikä tilanteeni on tai mitä tulee tapahtumaan. Olen puhunut asiasta agenteilleni. Olen käynyt läpi vaikeita aikoja aiemminkin urallani, mutta tämä on ehdottomasti yksi pahimmista, 37-vuotias hyökkääjä kommentoi Sportsnetille.

Goonipelaajan maineessa oleva Reaves ei totisesti ole vakuuttanut otteillaan. 1,35 miljoonaa dollaria kaudesta tienaava laituri on merkkauttanut 21 ottelussa yhden syöttöpisteen sekä kaksi tappelua. Reilun seitsemän minuutin keskimääräisellä jääajalla pelaamissaan otteluissa operoinut konkari on hävinnyt oman 5 vs 5 -pelinsä karmaisevalla maalierolla 2-13.

– Voin vain odottaa kärsivällisesti pääsyä takaisin kokoonpanoon, tai odottaa kärsivällisesti jotakin muuta ratkaisua, Reaves viittaa mahdolliseen siirtoon toisaalle.

849 runkosarjapeliä NHL:ssä pelannut Reaves ajautui samaan tilanteeseen viime kaudella New York Rangersissä, joka kauppasi miehen jo alkukaudesta Minnesota Wildiin.

LUE MYÖS: