Edmonton Oilersin hyökkääjä Evander Kane on yksi NHL:n värikkäimmistä pelaajista. Uhkapeliongelmat, avio-ongelmat ja rokotustodistuksen väärentäminen ovat pitäneet huolen, että Kane on pyörinyt viime vuosina jatkuvasti otsikoissa.

Jo nuorena Kane erottui muusta pelaajamassasta. Hänen Winnipeg-aikojen ketjukaverinsa Kyle Wellwood muisteli hyökkääjää ja sitä kuinka Dustin Byfuglien heitti tämän vaatteet suihkuun The Cam & Strick -podcastissa.

– Kaikki se oli todellakin ansaittua. Hän oli ketjukaverini ja kamuni, ja pelasimme hyvin yhdessä. Tulimme hyvin toimeen hänen kanssaan. Hän teki paljon asioita yksin. Hänet saattoi nähdä ravintolassa ja kysyä, että hei, mikset odottanut minua aulassa ja hän halusi silti syödä yksin, Wellwood muistelee.

– Hän käytti aina hienoja vaatteita ja osti kaikenlaista vierasmatkoilla. Jätkät ihmettelivät, että mihin tarvitset neljää Louis Vuitton -laukkua. Hän oli oma itsensä, mutta se oli todella vierasta. Muut jätkät ovat nöyriä, eivätkä ole näyttäviä, ja hän oli sen vastakohta.

Kane oli myös räjähdysherkkä.

– Jos joku antoi hänelle kovaa palautetta, saattoi syntyä tappelu. Se oli mielenkiintoinen vuosi, mutta pidin hänestä todella paljon jäällä. Hän oli tosi hyvä pelaaja ja on sitä edelleen.

Tiesitkö? Viaplay näyttää tällä kaudella kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä. Voit tutustua NHL:n televisiointiin tarkemmin täällä.