San Jose Sharksin otteet ovat piristyneet huomattavasti viime aikoina. Viidestä viime pelistään joukkue on käärinyt kasaan kolme voittoa. Silti joukkueen voi odottaa toimivan myyjänä siirtotakarajalla.

San Josen kenties kuumin siirtonappula on puolustaja Mario Ferraro. 25-vuotias peruspakki on pelannut tällä kaudella 25 ottelua tehoin 0+4. Hänen vuosipalkkansa on 3,25 miljoonaa dollaria. Muun muassa Carolina Hurricanes on ollut kiinnostunut Ferraron palveluksista.

– Huhujen mukaan Carolina yritti tosissaan saada häntä. Hän on todella lahjakas nuori pelaaja, jonka sopimus kestää vielä kaksi vuotta ja on vuosipalkaltaan 3,25 miljoonaa dollaria. Monet seurat tulevat tarkistamaan tämän pelaajan hintalapun, arvioi NHL-toimittaja Elliotte Friedman 32 Thoughts -podcastissaan.

Ferraron viime kausien tehotilastot ovat karua luettavaa. Kaudella 2022-23 puolustajan tehotilasto oli 31 pykälää pakkasella. Tällä kaudella luku on -18.