Columbus Blue Jacketsin sunnuntain vapaaehtoisissa harjoituksissa tunteet kuohahtivat pintaan.

Columbus Dispatch -lehden toimittaja Brian Hedgerin mukaan Blue Jacketsin hyökkääjä Kirill Martshenko ja maalivahti Elvis Merzlikins olivat osallisina kuumaverisessä välikohtauksessa.

Hedger raportoi harjoituksista, että Martshenko oli kaatunut jään pintaan, jonka jälkeen Merzlikins oli luistellut tämän luo tuohtuneena ja vaihtanut pari sanaa. Kaksikko oli nopeasti aivan naamatusten kiistelemässä jostain asiasta. Riita yltyi lopulta tönimiseksi. Tilanne rauhoittui, kun tulokashyökkääjä Dmitri Voronkov saapui paikalle repimään Martshenkon pois.

Hedgerin tietojen mukaan kaksikon välit ovat kuitenkin nyt kunnossa. Merzlikins oli pyytänyt anteeksi reaktiotaan.

Blue Jacketsin kausi on lähtenyt useiden kohujen saattelemana liikkeelle. Muun muassa Mike Babcockin kohupotkut, Patrik Laineen hyllytys ja Dmitri Voronkovin siirtopyyntö ovat luoneet ikävän varjon seuran maineen ylle. Kaiken lisäksi Blue Jackets majailee 26 pelatun ottelun jälkeen itäisen konferenssin toiseksi viimeisellä sijalla.