Kanadalaispuolustaja Simon Despres, 32, on löytänyt uuden joukkueen Euroopasta. Hän siirtyy Iso-Britanniaan Nottingham Panthersin riveihin.

Despres on pelannut Euroopassa viimeisen kuuden kauden ajan. Tuona aikana hän on pelannut KHL:ssä, SHL:ssä, Saksassa sekä viime kaudella ICEHL:ssä itävaltalaisseura Villacher SV:n riveissä. Siellä Despres pelasi 43 runkosarjaottelua tehopistein 3+12=15 ja viisi pudotuspeliä pisteittä.

Despres on Pittsburgh Penguinsin 1. kierroksen 30. varaus kesältä 2009. Hän on pelannut NHL-urallaan 193 runkosarjaottelua (6+37=43) sekä 29 pudotuspeliä (1+6) edustaen Penguinsin lisäksi Anaheim Ducksia.

The Nottingham Panthers

@PanthersIHC
🏒 The Nottingham Panthers have signed experienced 32-year-old Canadian defenceman Simon Després who was has made 193 appearances in the NHL.

Read more 👉 tinyurl.com/muydswja