Tampa Bay Lightningin sairastuvan puolelta on tipahtanut seuran kannalta hartaasti odotettuja uutisia.

Lightningin sisäpiiritoimittaja Chris Krenn julkaisi maanantaina videon, jossa joukkueen tähtimaalivahti Andrei Vasilevski harjoitteli ensimmäistä kertaa tällä kaudella joukkueensa mukana. Joukkueharjoituksiin liittyminen tarkoittanee NHL:n kenties parhaan maalivahdin pikaista paluuta tolppien väliin myös runkosarjapeleissä.

Selkäleikkauksesta toipuva venäläistorjuja on ollut sivussa joukkueensa 15 ensimmäistä runkosarjaottelua. Näistä Lightning on napannut ainoastaan kuusi voittoa ja neljä lisäpistettä varsinaisen peliajan jälkeen koetuista tappioista.

Vasilevskin loukkaantumisen aikana torjuntavastuun ovat jakaneet Jonas Johansson ja Matt Tomkins.

Chris Krenn

@Chris_Krenn
👀 Looks like Andrei Vasilevskiy is joining the #Bolts for practice today. Nikita Kucherov is also back on the ice for practice today after missing Saturday’s game with an illness.