NHL-kauden surkeasti aloittanut ja vain kaksi voittoa yhdeksästä pelistään napannut Edmonton Oilers kiinnitti alkuviikosta seuraa viimeksi kaudella 2019-20 edustaneen entisen tehomiehensä Sam Gagnerin, 34, joukkueeseen loppukauden kattavalla sopimuksella.

Gagnerin alku uusvanhassa seurassaan oli komea. Nelosketjussa pelin aloittanut taituri iski paluupelissään kaksi maalia, joskaan ne eivät auttaneet joukkuetta voittoon Dallas Starsin haettua vieraspisteet 3-4-voitollaan.

Gagnerin alku oli kuitenkin lupaava, sillä Oilers kaipaa kipeästi tehoja myös alemmista kentällisistään. Myöskään ykköstykit eivät ole olleet viime kausien iskussa. Loukkaantumisesta kärsinyt Connor McDavid on merkkauttanut seitsemässä pelissään ”vasta” yhdeksän tehopinnaa. Joukkueen parhaan pistemies Leon Draisaitlin tehosarake näyttää yhdeksän pelin jälkeen 13 merkintää.

Katso Gagnerin maalit alta.

Sportsnet

@Sportsnet
Welcome back to Edmonton Sam Gagner! 🥹

Sportsnet

@Sportsnet
ANOTHER ONE FOR SAM GAGNER AND IT'S A ONE GOAL GAME! 🤯