Tampa Bay Lightningin selkäleikkauksesta parhaillaan toipuvan tähtimaalivahti Andrei Vasilevskin tilasta saatiin viikonloppuna uutta tietoa.

Monien maailman parhaana maalivahtina pitämän Vasilevskin uskottiin alunperin olevan sivussa jopa kaksi ensimmäistä runkosarjakuukautta. Lightningin sisäpiiritoimittaja Chris Krennin tuoreimpien, X:ään lisäämien videoiden perusteella tähtitorjuja on kuitenkin palannut jo nyt takaisin jäälle – vain vajaa kuukausi runkosarjan käynnistymisen jälkeen.

Krenn jakoi Vasilevskista kaksi videota, joissa miehen liikkuminen näyttää jo varsin hyvältä. Vaikkei Lightning ole toistaiseksi kommentoinut Vasilevskin mahdollista paluuaikataulua, herättivät tuoreet videot faneissa välittömästi toiveet supertähden paluusta tosipeleihin paljon ennakoitua aiemmin.

Katso Krennin videot Vasilevskin paluusta jäälle alta.

Chris Krenn

@Chris_Krenn
We have an Andrei Vasilevskiy sighting as practice wraps up here in Brandon.

Chris Krenn

@Chris_Krenn
Another look at The Big Cat going through some light skating drills in Brandon.