NHL päätti sarjatauon aikana, ettei sarjassa enää nähdä sateenkaaripaitoja alkulämmittelyissä teemaotteluissa. Viimeisen kuukauden aikana NHL on kieltänyt pelaajiltaan myös pride-sateenkaariteipin mailoista.

Arizona Coyotesin puolustaja Travis Dermott rikkoi kieltoa näyttävästi. Hän käytti sateenkaariteippiä mailansa varressa ottelussa Anaheim Ducksia vastaan.

Dermottin temppu ajoi NHL:n vaikeaan tilanteeseen. Sarjapomojen on nyt päätettävä, rangaistaanko Dermottia vai perutaanko kielto turhana.

Näyttää siltä, että NHL on päätynyt jälkimmäiseen ratkaisuun. NHL-toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan NHL ja pelaajajärjestö NHLPA ovat päässeet yhteisymmärrykseen, että pelaajat saavat edistää aatteitaan mailateipillään läpi kauden. Tähän sisältyvät sekä ottelut että harjoitukset.

TSN Hockey

@TSNHockey
Arizona Coyotes defenceman Travis Dermott used Pride Tape on the shaft of his stick in a Saturday afternoon game against the Anaheim Ducks, the first NHL player to use it after the league’s ban issued earlier this month: tsn.ca/nhl/arizona-co…
tsn.ca

Arizona Coyotes' Travis Dermott first NHL player to use Pride Tape since ban | TSN

Arizona Coyotes defenceman Travis Dermott became the first NHL player to use the recently-banned Pride Tape on the shaft of his stick in Saturday's matinee game against the Anaheim Ducks.