Carolina Hurricanes on saanut loistavia uutisia.

Joukkueen supertähti, venäläishyökkääjä Andrei Svetshnikov lähestyy pelikuntoa oltuaan sivussa tositoimista yli seitsemän kuukauden ajan. Svetshnikov loukkaantui maaliskuun puolivälin tienoilla ja hänelle tehtiin polvileikkaus, joka on pitänyt miehen lasaretissa aina tähän päivään saakka.

Svetshnikovin tapauksessa tapahtui maanantaina merkittävä askel parempaan suuntaan. Hän nimittäin osallistui ensimmäistä kertaa joukkueharjoituksiin normaaleissa varusteissa. Tätä ennen hän oli käyttänyt keltaista paitaa, joka kieltää kontaktit jäällä.

Hurricanesin päävalmentaja Rod Brind’Amour kertoi, että Svetshnikov ei pelaa vielä joukkueen seuraavassa ottelussa, mutta hän on muutamien harjoitusten päästä pelikykyinen.

23-vuotias Svetshnikov on kuulunut viime vuosina Hurricanesin tehokkaimpiin pelaajiin. Viime kaudella hän tykitti 64 otteluun tehopisteet 23+32=55.

Carolina Hurricanes

@Canes
Good morning to everyone, but especially to Andrei Svechnikov who is no longer in a yellow non-contact jersey 😍