Patrick Kane tulee olemaan NHL:n halutuin loppukauden vuokrapelaaja siinä vaiheessa, kun supertähti toipuu kesällä tehdyn vaikean lonkkaleikkauksensa jäljiltä takaisin pelikuntoon arviolta ennen vuodenvaihdetta.

NHL-toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan jälleen yksi seura on ilmoittautunut mukaan kilpailuun amerikkaislegendan palveluksista. Tämä seura on suomalaisittainkin erittäin mielenkiintoinen Florida Panthers, jossa Kane istutettaisiin suurella todennäköisyydellä Aleksander Barkovin laidalle.

– Panthers on yksi niistä seuroista, jotka todella haluavat Kanen riveihinsä. Kuulemani mukaan he ovat hyvin, hyvin aggressiivisesti tehneet selväksi olevansa kiinnostuneita. Uskon Kanen tekevän kuntouduttuaan päätöksensä sen perusteella, miltä joukkueet näyttävät siinä vaiheessa (Stanley Cup -mahdollisuuksien kannalta), Friedman kertoo 32 Thoughts -podcastissa.

Aiemmin ainakin Detroit Red Wingsin, New York Rangersin, Carolina Hurricanesin, Toronto Maple Leafsin sekä Buffalo Sabresin on kerrottu olevan mukana tarjouskisassa Kanen palveluksista sitten kun taiturin paluu on ajankohtainen.