Upealla NHL-urallaan Stanley Cupin Los Angeles Kingsissä voittanut ja viimeiset vuodet Toronto Maple Leafsiä edustanut tähtipuolustaja Jake Muzzin lopettaa uransa 34-vuotiaana loukkaantumisen vuoksi.

Muzzin sai viime kauden alussa niskavamman, minkä takia 5,625 miljoonaa dollaria kaudessa tienaava tähti pelasi koko kauden aikana vain neljä ottelua. Maple Leafs tiedotti syyskuussa Muzzinin olevan sivussa koko tulevan kauden. Nyt pelaaja paljastaa kertoo koko uransa olevan vamman vuoksi ohi.

Muzzinin ei tarvinnut odotella kauaa seuraavan uran alkua. Leafs kertoo palkanneensa pelaajan kykyjenetsijäkseen yhdessä entisen NHL-maalivahti Curtis McElhinneyn kanssa.

Muzzin pelasi 12 kautta kestäneellä NHL-urallaan 683 runkosarjapeliä (69+225=294) sekä 72 pudotuspeliä (11+17=28). Mies juhli urallaan Stanley Cup -voiton lisäksi MM- ja olympiakultaa Kanadan paidassa.