New York Islanders on heivannut peräti kymmenen pelaajaa siirtolistalle perjantaina. Tästä joukosta löytyy myös kaksi suomalaista, puolustaja Robin Salo (artikkelikuvassa) sekä hyökkääjä Otto Koivula.

24-vuotias Salo on Islandersin 2. kierroksen varaus (#46) kesältä 2017. Hän on pelannut NHL-urallaan tähän mennessä 32 ottelua tehopistein 3+6. Viime kaudella hän pelasi 11 NHL-ottelua pistein 2+2 sekä 38 AHL-ottelua tehoin 0+14.

25-vuotias Koivula on Islandersin 4. kierroksen varaus (#120) kesältä 2016. Hän on pelannut NHL:ssä 28 ottelua tehoin 0+4. Viime kaudella tilille tuli kahdeksan NHL-ottelua pistein 0+2 ja 46 AHL-ottelua tehopisteillä 12+13=25.

Muut Islandersin siirtolistalle asettamat pelaajat ovat Ken Appleby, Dennis Cholowski, Arnaud Durandeau, Grant Hutton, Karson Kuhlman, Paul LaDue, Brian Pinho sekä Jakub Skarek.

New York Islanders

@NYIslanders
#Isles Transactions: William Dufour, Aidan Fulp, Ruslan Iskhakov, Eetu Liukas, Kyle MacLean, Matt Maggio, Travis Mitchell, Reece Newkirk and Calle Odelius have all been loaned to Bridgeport. Ken Appleby, Dennis Cholowski, Arnaud Durandeau, Grant Hutton, Otto Koivula, Karson…