The Athleticin haastattelussa Columbus Blue Jacketsin uusi päävalmentaja Mike Babcock kehui yhteistyön Patrik Laineen kanssa alkaneen vahvasti. Hän kehui suomalaisen asennetta ja kertoi suhteen alkaneen positiivisesti.

Samalla Babcock kertoi, että Laineen asumiskuvioissa on tapahtunut muutos. Columbuksen juuri varaama superlupaus Adam Fantilli, 18, on muuttanut suomalaisen luokse.

– Minusta se on kiehtovaa ja kiinnostavaa, että Fantilli asuu Laineen kanssa – ainakin nyt alustavasti, kun Fantilli tuli Columbukseen syyskuun alussa, Babcock sanoi.

– Fantilli varattiin kolmantena pelaajana varaustilaisuudessa ja Laine aikoinaan toisena. Heillä on paljon yhteistä. Adam on kova tekemään töitä ja Patty on tehnyt hyvää työtä tulemalla kaupunkiin ajoissa parantaakseen peliään. Tässä on siis paljon hyvää meneillään.