Ottawa Senatorsin kapteeni Brady Tkachuk liittyy ex-puolustaja Thomas Hickeyn rinnalle nuorta Senators-lupaus Jake Sandersonia ylistävien pelaajien joukkoon.

Hickey nimesi aiemmin viikolla 21-vuotiaan Sandersonin NHL:n aliarvostetuimmaksi pelaajaksi (lue uutinen täältä). Nyt samansuuntaisia kommentteja on kuultu myös Dropping the Gloves -podcastissa vierailleelta Tkachukilta.

– Hänen ensimmäinen ammattilaiskautensa ja se mitä hän teki joukkueemme hyväksi… ensimmäisestä pelistä alkaen hän teki meistä paremman joukkueen. Se vaikutus, joka hänellä oli joukkueeseemme… en voi uskoa, ettei hän ollut edes ehdolla Calderin voittajaksi, Tkachuk hämmästelee.

– Tämä kaveri on yksi tärkeimmistä pelaajista joukkueessamme, eikä kukaan tuntunut huomaavan sitä. Hänen nopeutensa, älykkyytensä ja työmoraalinsa olivat uskomattomia. Kukaan ei paiskinut enempää hommia koko vuoden aikana. Hän tulee olemaan uskomaton pelaaja meille, Tkachuk ylistää nuorta kanadalaista.

Sanderson pelasi tulokaskaudellaan 77 ottelua ja iski niissä neljä maalia ja 32 pistettä 21.55 minuutin keskimääräisellä peliajalla. Sandersonin arvoa nostaa myös se, että nuorukainen pelasi välittömästi isoja minuutteja alivoimalla sekä vastustajan kärkihyökkääjiä vastaan.

Sandersonin lisäksi Tkachuk korostaa myös hyökkääjälupaus Tim Stützlen arvoa Senatorsille.

– Pidän eniten siitä, miten hän osoittaa johtajuutta joka ikinen päivä. Hän tekee töitä jäällä ja johtaa esimerkillään, mutta on lisäksi johtaja pukukopissa. Hän on myös tulinen kaveri, joka ei ota taka-askeleita kaukalossa, Senators-kippari kehaisee viime kaudella 39 maalia ja 90 pistettä iskenyttä 21-vuotiasta saksalaista.