Toronto Maple Leafs on useiden lähteiden mukaan tehnyt jatkosopimuksen tshekkihyökkääjä David Kampfin kanssa.

Muun muassa NHL:n sisäpiiritoimittaja Chris Johnston raportoi Twitterissä, että Toronto on solminut Kampfin kanssa nelivuotisen ja kokonaisarvoltaan 9,6 miljoonan dollarin sopimuksen. Näin ollen Kampf tienaa kaudesta keskimäärin 2,4 miljoonaa dollaria.

28-vuotias Kampf pelasi viime kaudella 82 runkosarjaottelua tehopistein 7+20=27 sekä 11 pudotuspeliä tehoin 0+3. NHL-urallaan hän on pelannut yhteensä 399 runkosarjaottelua (35+76=111) sekä 27 pudotuspeliä (3+3). Toronton lisäksi hän on edustanut Chicago Blackhawksia.

Uusi sopimus on Kampfille hänen NHL-uransa pisin ja rahakkain. Hänen aikaisemmat sopimukset ovat olleet kaksivuotisia ja kaudesta hän on tienannut enimmillään 1,5 miljoonaa dollaria.

Chris Johnston

@reporterchris
David Kämpf's four-year extension with the #leafs officially carries a $2.4M AAV.

@NorthStarBet @TSN_Sports