Florida Panthers pelaa selkä seinää vasten Stanley Cup -finaaleissa. Vegas Golden Knights johtaa finaalisarjaa voitoin 3-1, ja Florida on enää yhden tappion päässä kesälomasta ja mestaruusunelman kuolemisesta.

NHL-asiantuntija Martin Bironilta kysyttiin TSN:llä, keneltä Floridan pelaajista odotetaan tason nostoa kriittisillä hetkillä.

– Minun mielestäni se on Sam Reinhart. Tiedän, että Eetu Luostarinen ei pelaa, ja se vaikuttaa Sam Reinhartiin, koska hänellä ei ole ketjukaveria, joka voisi pelata hänen kanssaan. He ovat nostaneet hänen rinnalleen Ryan Lombergin, mutta hän on nelosketjun pelaaja. Mutta nelospelin lopussa hän sai peliaikaa Aleksander Barkovin ja Anthony Duclairin kanssa, koska Matthew Tkachuk ei pelannut paljoa. Silti Reinhartilla on 0 tehopistettä Stanley Cup -finaaleissa ja vain kuusi laukausta maalia kohti, Biron kommentoi.

– Sarjassa Bostonia vastaan Reinhart teki maalit vitos-, kutos ja seiskapelissä. Jos Florida haluaa päästä tasoihin sarjassa, he tarvitsevat Reinhartia noista peleistä eikä tätä viime pelien Reinhartia.

20 pudotuspeliottelussa Reinhart on iskenyt tehot 7+4=11. Hänen vuosipalkkansa on 6,5 miljoonaa dollaria.