Columbus Blue Jackets on ollut tällä viikolla hyvin aktiivinen siirtomarkkinoilla. Seura on hankkinut puolustukseensa sekä Ivan Provorovin että Damon Seversonin.

Joukkueen suomalais-GM Jarmo Kekäläisellä oli myöskin takataskussa varasuunnitelma siltä varalta, jos toinen toteutuneista treideistä ei olisikaan onnistunut. The Fourth Period -sivuston toimittaja David Pagnotta paljasti Twitterissä, että Columbus oli kiinnostunut myöskin St. Louis Bluesin puolustaja Colton Paraykosta.

30-vuotias Parayko on toiminut Bluesin varakapteenina edelliset kolme kautta. Menneellä kaudella hän pelasi 79 ottelua tehopistein 4+23=27. Paraykon nykyinen sopimus kattaa kauden 2029-2030 loppuun saakka ja sillä hän tienaa keskimäärin 6,5 miljoonaa dollaria per kausi.

Parayko on pelannut koko NHL-uransa Bluesin riveissä. Hänen tilillään on 577 pelattua runkosarjaottelua (51+182=233) sekä 82 pudotuspeliä (10+22=32).

David Pagnotta

@TheFourthPeriod
The #CBJ added Provorov and Severson this week, upgrading their defensive corps significantly. Another target of theirs, I’ve heard, was Colton Parayko of the #stlblues, whom other teams are also targeting.