Suomalainen hyökkääjälupaus Joakim Kemell pelaa parhaillaan pudotuspelejä AHL:ssä ja on ollut niissä todella kovassa iskussa.

19-vuotias Kemell edustaa Nashville Predatorsin farmiseura Milwaukee Admiralsia. Hän on pelannut pudotuspeleissä 11 ottelua ja iskenyt niihin komeat pisteet 7+1. Hän on parhaillaan pudotuspelien maalipörssin jaetulla kakkossijalla yhdessä Jiri Kulichin ja Kole Lindin kanssa. Kärjessä on Max McCormick 11 maalillaan.

Kemellin edustama Admirals on tällä hetkellä AHL:n neljän parhaan joukkueen joukossa taistelemassa paikasta finaaleihin. Se on välierissä tappiolla Coachella Valley Firebirdsille otteluvoitoin 1-2. Admirals voitti edellisen ottelun lukemin 3-1 ja Kemell viimeisteli pelin voitto-osuman. Voit katsoa kyseisen maalin täältä.

Alkukausi sujui Kemellin osalta lainalla Liigassa JYPin paidassa, jossa hän iski 43 otteluun tehopisteet 12+3=15. Liiga-kauden päätyttyä Kemell siirtyi AHL:ään, jossa hän ehti jo pelaamaan runkosarjan lopulla 14 ottelua pistein 6+7=13. Kemell on Nashvillen ykköskierroksen 17. varaus viime kesältä.