New Jersey Devilsissä vahvan kauden pelannut Erik Haula on nähnyt viime vuosina paljon eri NHL-seuroja, onhan suomalaishyökkääjä kiekkoillut viimeisen viiden kauden aikana kuudessa eri joukkueessa.

Nyt koti tuntui vihdoin löytyvän New Jerseystä. Haula sanoo jatkavansa mielellään Devilsissä myös ensi kaudella, mikäli sopimustarjous kolahtaa sähköpostiin.

– En halua pelata missään toisessa joukkueessa. Haluan palata tänne. Tuntui siltä, että löysin paikkani täältä. Tämä on kuin perhe minulle, enkä halua mennä muualle, Haula paljastaa kauden päätöshaastattelussaan.

– En aio valehdella.. kun minut treidattiin Bostonista tänne, päässäni pyöri useita tuntemuksia. Kunnioitan suuresti kavereita pukukopissa. Kun katsot Jack Hughesia tai Nico Hischieriä, he ottivat isoja askelia voittamisen kannalta. Haluan olla osa tätä kaikkea, Haula toteaa ja jatkaa perään olevansa valmis rustaamaan jatkosopimuksen Devilsin kanssa koska tahansa.

41 tehopisteen kausi tarkoittaa samalla sitä, että suomalainen saa suurella todennäköisyydellä korotuksen ensi kauden palkkaansa. 32-vuotias hyökkääjä tienasi tästä ja viime kaudesta 2,375 miljoonaa dollaria per sesonki.