Calgary Flamesin viime kesän tähtihankinta Jonathan Huberdeau ei peittele tyytyväisyyttään päävalmentaja Darryl Sutterin saatua potkut joukkueen peräsimestä vappuna.

Florida Panthersista Calgaryyn viime kesän jättitreidissä kaupattu tähtilaituri riitautui pahemman kerran mestarivalmentaja Sutterin kanssa. Huberdeaun kaudesta tuli Sutterin alaisuudessa täyttä painajaista.

– Meillä ei todellakaan klikannut Darrylin kanssa. Taustalla oli monta eri asiaa. Pistetuotannossani viime ja tämän kauden välillä oli valtava ero. Tyyli, jolla hän halusi minun pelaavan, ei sopinut lainkaan omaan pelitapaani, Huberdeau tylyttää ranskankielisen BPM Sports -radiokanavan haastattelussa.

– Uuden valmentajan saaminen tulee nostamaan huomattavasti paitsi pelini tasoa, myös itseluottamustani, Huberdeau arvioi.

Flames ei ole vielä nimennyt uutta päävalmentajaa tulevalle kaudelle. Huberdeaun ennustus pistetuotannon noususta ensi kaudella lienee silti täyttä realismia. Vielä toissa kaudella Panthersissa 115 tehopistettä takonut 29-vuotias kanukki jäi ensimmäisellä Flames-sesongillaan 55 tehopisteeseen.