Kari Jalosen luotsaama Tshekin maajoukkue on saanut MM-leiriryhmään kovia vahvistuksia rapakon takaa.

Tshekki tiedottaa lisänneensä MM-leiritykseensä viisi NHL-sopimuksen alaista pelaajaa: Dominik Kubalik (DET), Martin Kaut (SJ), David Jiricek (CBJ), Stanislav Svozil (CBJ) ja Karel Vejmelka (ARI).

Erityisesti kuluneella kaudella Detroit Red Wingsille 20 maalia paukuttanut Kubalik ja Arizona Coyotesissa huippukauden pelannut maalivahti Vejmelka ovat huippuluokan vahvistuksia maajoukkueeseen. Vejmelka kantaa todennäköisesti Tshekin ykkösvahdin viittaa MM-turnauksessa.

Vasta 19-vuotias Jiricek voi olla potentiaalinen villikortti Tshekin takalinjoilla. Columbus Blue Jacketsin viime kesän ykköskierroksen 6. varaus pelasi tällä kaudella neljä NHL-ottelua. Lahjakas puolustaja kirjasi AHL:n puolella 55 ottelussa tehopisteet 6+32=38.

Jiricek oli myös viime vuonna Tshekin mukana Tampereella MM-kisoissa. Hän kirjasi turnauksen viidessä ottelussa tehot 1+1.

Jääkiekon MM-kisat pelataan tänä vuonna Suomessa ja Latviassa. Turnaus käynnistyy toukokuun 12. päivä.

Český hokej

@czehockey
Výběr trenéra Jalonena posílí v rámci přípravy na MS útočníci Dominik Kubalík (Detroit Red Wings) s Martnem Kautem (San José Sharks), obránci Columbusu Blue Jackets David Jiříček se Stanislavem Svozilem a brankář Arizony Coyotes Karel Vejmelka.

Více ➡️ ceskyhokej.cz/clanky/prvni-p…

Hokejový nároďák

@narodnitym
Pět hráčů ze zámoří posílí v nejbližších dnech #narodnitym 🇨🇿 v přípravě na MS 🔥

1/5 👋🏻 Vejmis