New Jersey Devils kaatoi Washington Capitalsin jatkoajan jälkeen lukemin 5-4 Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä.

Ottelun tehokkain pelaaja oli Devilsin suomalaishyökkääjä Erik Haula, joka viimeisteli kaksi maalia. Ensimmäisen osumansa hän kiskaisi kovalla lämärillä avauserän aikana ja kavensi tuossa vaiheessa ottelun 1-3:een. Päätöserässä Haula kavensi pelin puolestaan 3-4:ään läpiajosta, kun kiekko lipui hieman onnekkaasti sisään John Carlsonin paineistaessa Haulaa mailallaan.

Haula rikkoi NHL-urallaan kolmatta kertaa 40 tehopisteen rajapyykin runkosarjassa. Hän viimeisteli 80 pelaamaansa otteluun tehopisteet 14+27=41. Devilsin kausi jatkuu pudotuspeleissä New York Rangersia vastaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

New Jersey Devils

@NJDevils
Haula 💣

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

New Jersey Devils

@NJDevils
Haulalujah! We’re down by just one.