Calgary Flamesin kesän jättihankinnat Nazem Kadri ja Jonathan Huberdeau ovat tiettävästi riitautuneet pahoin joukkueen päävalmentaja Darryl Sutterin kanssa, kertoo Calgary Hockey Now -sivusto.

Sivuston saamien tietojen Huberdeaun ja Sutterin sukset menivät ristiin jo alkukaudesta konkariluotsin siirreltyä uutta tähtihankintaa ketjusta ja laidasta toiseen. Nyt samaan koirankoppiin on joutunut Kadri, joka oli vielä alkukaudesta joukkueensa tehokkain pelaaja.

Kadrin tehot ovat sittemmin romahtaneet yhdessä peliajan kanssa. 16 ottelua maaleitta pelannut tähtisentteri on pudotettu viime peleissä jopa nelosketjuun saakka. Kadri on tosin iskenyt nyt maalit kahdessa viimeisessä ottelussaan, joten Sutterin koirankoppikäsittely näyttää tuottavan tulosta.

Sportsnetin Elliotte Friedmanin arvion mukaan Kadrin räiskyvä luonne yhdessä Sutterin nihilistisen pelitavan kanssa on osaltaan suistanut Flamesin asemaan, jossa se joutuu vastoin ennakko-odotuksia taistelemaan tosissaan lännen viimeisestä pudotuspelipaikasta. Tällä hetkellä matkaa viimeiseen villin kortin paikkaan on neljä pistettä.

– Olen kuullut Kadrin kertoneen hyvin äänekkäästi mielipiteensä siitä, ettei joukkue paina eteenpäin kaikilla sylintereillä. Hän on ollut todella suora ja tyly palautteensa suhteen, Friedman kertoo.