Florida Panthers ja Los Angeles Kings valmistelivat pienimuotoisen vaihtokaupan.

Panthers lähettää puolustaja Cole Krygierin oikeudet Kingsille ja kaupan vastikkeena seura saa tulevaisuudessa määriteltävän vastikkeen.

22-vuotias Krygier on Panthersin vuoden 2018 7. kierroksen varaus. 191-senttinen yhdysvaltalainen on pelannut edelliset neljä kautta NCAA:ssa arvostetussa Michiganin yliopistojoukkueessa. Krygier on tehnyt tällä kaudella 38 ottelussa puolustajalla komeat tehot 10+6=16.

Krygierin isä Todd Krygier pelasi NHL:ssä 1990-luvulla Hartford Whalersin ja Washington Capitalsin väreissä. Nykyään AHL:ssä valmentava isä-Krygier tahkosi NHL:ssä kunnioitettavat 543 ottelua pistein 100+143=243.

Florida Panthers

@FlaPanthers
Roster move: We have traded the rights to prospect Cole Krygier to Los Angeles in exchange for future considerations.