Philadelphia Flyers erotti GM Chuch Fletcherin useiden keskinkertaisten vuosien jälkeen. Hänen paikalleen väliaikaiseksi GM:ksi nimitettiin seuralegenda Daniel Briere.

Brieren alku GM:änä ei ole ollut paras mahdollinen. Hän on joutunut heti valtavan kohun keskelle kiitos hänen 23-vuotiaan poikansa Carson Brieren.

Opiskelijajuhlissa Carson Briere päätti kiusata paikalla ollutta invalidia. Hän työnsi kaverinsa kanssa nuoren naisen pyörätuolin alas portaita, kun kukaan ei ollut katsomossa. Myöhemmin video tilanteesta jaettiin sosiaalisessa mediassa.

Videon nähneet ihmiset alkoivat saman tien keräämään rahaa nuorelle naiselle uutta pyörätuolia varten. Myöhemmin nainen kertoi olevansa Sidney ja kiitti kaikkia auttajiaan. Hän kuitenkin ohjasi lahjoittamaan rahat oikeasti tarpeessa oleville.

Flyers-GM Daniel Briere oli järkyttynyt tapahtuneesta.

– Olin shokissa, kun näin Carsonin käytöksen videolla, joka jaettiin sosiaalisessa mediassa eilen. Se oli täysin tarpeetonta ja vastoin kaikkia perheemme arvoja vastaan, joiden mukaan ihmisiä pitää kohdella kunnioittavasti. Carson on todella pahoillaan ja kantaa täyden vastuun käytöksestään, Briere kommentoi.

Myös poika Carson Briere oli pahoillaan.

– Olen syvästi pahoillani käytöksestäni lauantaina. Teoilleni ei ole mitään oikeutusta, ja teen kaikkeni hyvittääkseni tämän vakavan arviointikyvyn puutteen, Carson Briere sanoo.

I usually don’t post anything serious on my twitter but something happened Saturday night and just can’t stomach the thought of this kid getting away with it. In the video below is a @MercyhurstU student and is currently on the @HurstMensHockey team. Carson Briere.