Colby Barlow on lähes yksimielisesti selkeä ykköskierroksen varaus ensi kesän draftissa, mutta tehokkuus etenkin maalien muodossa oikeuttaisi suurempaakin hehkutusta. Owen Sound Attackin kapteenia tiuhemmin osumia ovat 2000-luvun aikana OHL:ssä varausvuonnaan tehtailleet vain Patrick Kane, Steven Stamkos ja John Tavares.

Kymmenen ottelua ennen runkosarjan loppua Barlowilla on kasassa 44 osumaa 56 pelissä. Tällä tahdilla runkosarjan päätteeksi maaleja on kertynyt 52 kappaletta, mikä olisi yhtä paljon kuin Jack Quinnillä, mutta enemmän kuin Arthur Kaliyevilla, Alex DeBrincatilla ja Jeff Skinnerillä samassa iässä.

Barlow johtaa joukkueensa sisäistä pistepörssiä 13 tehopisteen erolla ja on kirjoitushetkellä koko sarjan maalipörssin toinen. Draft-arviot vaihtelevat TSN:n seitsemännestä sijasta Dobber Prospectsin 38:nteen.