Anaheim Ducksin kanssa kesällä vuoden ja seitsemän miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen solminut John Klingberg pääsi pois NHL:n kellarikerrokseen juuttuneesta ankkalaumasta aivan siirtotakarajan viimeisillä hetkillä.

Ducks kauppasi ruotsalaistähden Minnesota Wildiin vain muutamaa minuuttia ennen siirtojen takarajan umpeutumista. Klingberg myöntää suoraan jännittäneensä siirron puolesta.

– Olin hermostunut. Tämä on tuore startti minulle. Tiedän, minkälainen pelaaja olen ja mitä voin tuoda joukkueeseen. Aika Anaheimissa oli vaikeaa. En aio valehdella, Klingberg toteaa The Athleticille.

Klingberg myöntää yrittäneensä alkukaudesta ottaa liikaa vastuuta nuoren Ducksin pakistossa.

– Yritin tehdä alussa liian paljon. Aina kun pelini sakkaa, syy on sama. Kun yrität kontrolloida kiekkoa liikaa, päädyt tilanteeseen, jossa joudut lopulta puolustamaan entistä useammin, ruotsalainen näkee.

Wildin päävalmentaja Dean Evason otti 30-vuotiaan konkaripakin vastaan ilolla.

– Todella rauhallinen. Läsnäoleva, todellinen konkari. Käyttäytyy upeasti myös penkillä. On upea nähdä jonkun tulevan sisään joukkueeseen tuolla tavalla. Hän on pelannut NHL:ssä pitkään, joten hän tietää mitä tehdä ja mitä odottaa (uudelta joukkueelta). Hän pääsi nopeasti sisään systeemiimme. Homma lähti toimimaan välittömästi, Evason kehaisee.