Edmonton Oilers ei olisi halunnutkaan päästää Jesse Puljujärvestä irti, vaikka suurimmalla osalla ihmisistä oli sellainen käsitys.

Kanadalaisseuran GM Ken Holland kertoo Oilersin sivuilla, että suomalaiselle olisi tarjottu jatkosopimusta, mikäli hän ei olisi halunnut lähteä.

– Soitin Jesselle noin kaksi viikkoa sitten ja kerroin hänelle ja hänen agentilleen Markus Lehdolle, että olisin kiinnostunut valmis neuvottelemaan yhden tai kahden vuoden jatkosopimuksesta alennetulla palkalla, joka olisi ollut luultavasti 1–2 miljoonaa dollaria.

– Kysyin, että olisivatko he kiinnostuneita tarttumaan tähän, mutta he olivat kiinnostuneet uudesta alusta. Siitä lähtien tiesin, että hänen päivänsä olisi luettu täällä Edmontonissa, Holland paljastaa.

Lopulta Puljujärvi päätyi Carolina Hurricanesin riveihin. Hollandin mukaan Hurricanes oli ollut aiemminkin kiinnostunut suomalaisen palveluksista.