Colorado Avalanche on kärsinyt lievästä mestaruuskrapulasta, sillä jo pudotuspeleihin yltäminen näyttää tuottavan vaikeuksia. Taisteluun playoff-paikasta joukkuetta pyritään vahvistamaan paluumuuttaja Jack Johnsonilla.

Avalanchen viime kauden Stanley Cup -voittajiin lukeutuva Johnson palaa Denveriin Chicago Blackhawksista. 36-vuotias puolustaja pelasi intiaaninutussa 58 kamppailua keräten neljä maalisyöttöä.

Johnsonilla on takanaan 1082 ottelun NHL-ura. Vuoden 2005 varaustilaisuuden kolmosvalinta on edustanut Blackhawksim ba Avalanchen lisäksi NHL:ssä Los Angeles Kingsiä, Columbus Blue Jacketsiä, Pittsburgh Penguinsiä ja New York Rangersiä.

Vastineeksi Blackhawks sai Andreas Engsundin. 27-vuotias ruotsalaispakki viettää kuudetta kauttaan Pohjois-Amerikassa. NHL-kokemusta on kertynyt 69 pelin verran.