NHL:n kärkijoukkue Boston Bruins, Washington Capitals, sekä Minnesota Wild ovat rysäyttäneet neljä pelaajaa sekä neljä varausvuoroa sisältäneen vaihtokaupan Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä.

Bruins hankki kaupassa hyökkääjä Garnet Hathawayn sekä puolustaja Dmitri Orlovin. Toiseen suuntaan matkaa konkarihyökkääjä Craig Smith sekä 1. kierroksen (2023), 2. kierroksen (2025) ja 3. kierroksen (2024) varausvuorot. Capitals pidättää lisäksi puolet Orlovin palkasta. 25% Orlovin palkasta maksaa puolestaan Minnesota Wild, joka lähettää samalla KHL:ää Moskovan TsSKA:n riveissä pelaavan hyökkääjä Andrei Svetlakovin, 26, oikeudet Bruinsiin vastineena 5. kierroksen varausvuoroon.

Kaupan suurin palanen on 5,1 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttiva Orlov, jonka palkasta Bruins ottaa palkkakattonsa alle ainoastaan 1,275 miljoonaa. 31-vuotias Orlov on pelannut tällä kaudella 43 ottelua tehoin 3+16=19.

Hathaway, 31, on pelannut tällä kaudella 59 ottelua tehoin 9+7=16. Mies johti Capitalsin tilastoja taklauksisssa sekä blokatuissa laukauksissa.

Smith, 33, mahtui kuluvalla kaudella Bruinsin kokoonpanoon 42 ottelussa ja tehtaili niissä pisteet 4+6=10.

Boston Bruins

@NHLBruins
The full details ⤵️