Florida Panthers on tällä hetkellä niukasti NHL:n itäisen konferenssin pudotuspeliviivan alapuolella, eikä viime kauden tuhkimotarinalle liene odotettavissa jatkoa.

NHL-toimittaja Elliotte Friedman kertoo 32 Thoughts -podcastissaan seuran harkitsevan jopa ainakin yhden kärkipelaajansa myyntiä siinä tapauksessa, että pudotuspelipaikka uhkaa luisua sen käsistä siirtotakarajalla.

– Olen kuullut Sam Reinhartin nimen (siirtospekulaatioissa), mutta en ole varma ajankohdasta, Friedman paljastaa.

Reinhart, 27, saapui Panthersiin viime kaudeksi Buffalo Sabresistä ja pelasi heti elämänsä kauden. Hyökkääjä nakutti 78 peliin hurjat tehot 33+49=82. Kuluvan kauden tehosarake näyttää 60 pelin jälkeen lukemaa 21+24=45.

Reinhart tienaa kesään 2024 ulottuvasta sopimuksestaan 6,5 miljoonaa dollaria kaudessa.