Colorado Avalanche koki uusimman kauhunhetkensä loukkaantumisrintamalla keskiviikon vastaisena yönä ottelussa Pittsburgh Penguinsiä vastaan, kun koko NHL:n parhaisiin puolustajiin lukeutuva Cale Makar joutui ottelussa kotijoukkueen Jeff Carterin taklauksen kohteeksi.

Carterin taklaus osui Makaria päähän, minkä jälkeen taiturimainen puolustaja passitettiin pukukopin puolelle aivotärähdysprotokollaan. Itse tilanteesta ei tuomittu jäähyjä. Makar palasi jäälle vielä myöhemmin ottelussa.

NHL-seuraajien tuomio tilanteesta oli varsin yksiselitteinen.

– Helvetin likaista, eräs tuomitsi.

– Laittakaa hänet loppukaudeksi pelikieltoon, toinen vaati ja toivoi NHL:n kurinpidolta pikaista puuttumista tilanteeseen.

Makarin menetys pidemmäksi aikaa sairastuvalle olisi jättimäinen menetys pudotuspelipaikastaan kamppailevalle hallitsevalle mestarille, joskin tämän hetken tietojen mukaan tilanteessa selvittiin säikähdyksellä. Makar on nakuttanut kuluvan kauden 44 pelissä pakille huimat tehot 13+32=45.

Itse ottelussa Penguins oli vahvempi ja vei pelin jatkoajan jälkeen maalein 2-1.

Katso Carterin taklaus alta löytyvältä videolta tai täältä.

SiriusXM NHL Network Radio

@SiriusXMNHL
Makar leaves game after this hit by Jeff Carter