Kuluvan NHL-kauden suurimpiin sensaatioihin lukeutuva Tage Thompson joutuu sivuun kaukaloista loukkaantumisen takia. Buffalo Sabresin supertähti kärsii ylävartalovammasta.

DailyFaceoff-sivuston sisäpiiritoimittajan Frank Seravallin alustavien tietojen mukaan Thompsonin vamma ei välttämättä vaadi ”todella pitkää” toipumisaikaa. Tämä olisi erittäin huojentava uutinen Sabresille, joka on yhä mukana äärimmäisen tiukassa taistelussa viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Tällä kaudella häkellyttävät 34 maalia ja 68 tehopistettä mättänyt Thompson on joka tapauksessa sivussa tulevana viikonloppuna Floridassa järjestettävästä All Star -tapahtumasta. Kaksimetrisen yhdysvaltalaissentterin korvaajaksi on valittu Sabresin tähtipakki Rasmus Dahlin.

Buffalo Sabres

@BuffaloSabres
Rasmus Dahlin has been added to the 2023 #NHLAllStar roster, replacing Tage Thompson (injury).

Congratulations Ras! 🌟