Vancouver Canucksista New York Islandersiin maanantain vastaisena yönä kaupattu tähtisentteri Bo Horvat on aloittanut jatkosopimusneuvottelut uuden seuransa kanssa, uutisoi The Fourth Period.

Sivuston palkkalistoilla oleva Canucks-sisäpiiritoimittaja Irfan Gaffar paljastaa osapuolten hakevan pitkää ja rahakasta jatkosopimusta. Todennäköisesti kyseessä on seitsemän vuoden mittainen pahvi.

– Islandersilla ei ollut mahdollisuutta neuvotella Horvatin kanssa ennen maanantain treidiä, mutta neuvottelut aloitettiin välittömästi siirron varmistuttua. Horvat hakee yli kahdeksan miljoonan dollarin vuosipalkkaa ja Lou Lamoriellon Islanders oli tietoinen tästä jo siirtoa valmisteltaessa. Aikataulu neuvotteluille on epäselvä, mutta ne on jo aloitettu, The Fourth Period kertoo.

Canucks tarjosi Horvatille eri lähteiden mukaan entiselle kapteenilleen seitsemän vuoden sopimusta 7,5 miljoonan dollarin vuosipalkalla. Tähtisentteri kuitenkin torppasi tarjouksen, mikä käynnisti pelaajan myyntiprosessin.