Vancouver Canucksista on riittänyt tällä kaudella puhuttavaa, mutta kaikesta muusta kuin hyvistä peliesityksistä. Siirtohuhuja on riittämiin, ja nyt kokoonpanoon on tullut yksi pitkäaikainen loukkaantuminen lisää.

Ilja Mikhejev on sivussa koko loppukauden. Venäläishyökkääjän polvivamma etenee leikkaushoitoon.

Mikhejev on taistellut repeämän kanssa jo harjoituskaudesta asti. Siteen tukemana vamma ei ole mennyt pahemmaksi, mutta tässä vaiheessa kautta pudotuspelien jo karattua 28-vuotias laituri päätti priorisoida ennen ensi kauden alkua 100-prosenttisessa kunnossa olemisen.

Puolikuntoisuudestaan huolimatta Mikhejev oli tekemässä henkilökohtaista piste-ennätystään. Vaikka aiemmista kausista koronapandemia ja loukkaantumiset ovat vieneet terävimmän kärjen pistemääristä pois, Canucks-debyyttikauden 48 tehopisteen tahti oli joukkueen menestykseen nähden mukiinmenevä.