Lokakuussa käynnistynyt NHL-kausi 2022–23 on parhaillaan täydessä vauhdissa. Tällä hetkellä pelataan runkosarjaotteluita, jotka päättyvät 15 matsin rykäisyyn 13. huhtikuuta 2023. Koko kausi huipentuu lopulta kesällä pelattaviin Stanley Cup -finaaliotteluihin.

Kauden otteluohjelma pitää sisällään 82 peliä joukkuetta kohden. Pelit jakautuvat seuraavasti: kaikki 32 joukkuetta kohtaavat oman divisioonansa joukkueet 3–4 kertaa, oman konferenssin muut joukkueet kolme kertaa ja toisen konferenssin joukkueet kaksi kertaa.

Otteluita NHL-kaudella siis totisesti riittää – ja näin ollen myös potentiaalisia vetokohteita on tarjolla runsain mitoin. Vetokohteiden valinnassa avuksi astuu Uhmapelaajat, joiden sivuilta löydät kuumimmat NHL vetovihjeet kaudelle 2022–23!

NHL otteluohjelma 2022-2023 

Lokakuusta huhtikuulle pelattava runkosarja on ehtinyt jo yli puolivälin, mutta mielenkiintoisia matseja on ohjelmassa vielä kasapäin. Alta löydät suomalaisittain mukavaan katseluaikaan alkavat helmikuun ottelut – loput otteluohjelmasta näet virallisilta NHL:n sivuilta.

Helmikuu

La 11.2.

19.00 | Detroit – Vancouver

19.30 | Buffalo – Calgary

19.30 | Montreal – NY Islanders

19.30 | Ottawa – Edmonton

19.30 | Philadelphia – Nashville

20.00 | Dallas – Tampa Bay

22.00 | Boston – Washington

Su 12.2.

19.30 | Montreal – Edmonton

20.00 | Philadelphia – Seattle

20.00 | Washington – San Jose

22.00 | Vegas – Anaheim

La 18.2.

21.00 | Nashville – Florida

21.00 | St. Louis – Colorado

Su 19.2.

00.00 | Boston – NY Islanders

21.00 | Minnesota – Nashville

21.00 | Ottawa – St. Louis

22.00 | Colorado – Edmonton

Ma 20.2.

20.00 | Boston – Ottawa

20.00 | Florida – Anaheim

23.00 | Calgary – Philadelphia

23.00 | San Jose – Seattle

La 25.2.

19.30 | Columbus – Edmonton

22.00 | Washington – NY Rangers

Su 26.2.

20.00 | Buffalo – Washington

21.00 | Minnesota – Columbus

22.00 | Winnipeg – NY Islanders

Ma 27.2.

00.00 | NY Rangers – Los Angeles

Stanley Cup Play Offs – NHL pudotuspelit 2022-23

NHL kausi 2022–23 huipentuu tuttuun tapaan kevään ja kesän aikana pelattaviin Stanley Cup Play Offseihin eli pudotuspeleihin. Pudotuspelit käynnistyvät 17. huhtikuuta, eli pian runkosarjan päättymisen jälkeen.

Pudotuspelit alkavat neljännesvälierillä, joissa nähdään kahdeksan joukkuetta kummastakin konferenssista. Neljännesvälierien voittajat pääsevät mukaan puolivälieriin, josta kovimmat joukkueet etenevät edelleen konferenssifinaaleihin. Ottelut pelataan ”paras seitsemästä” -formaatilla, eli jatkoon pääsyyn vaaditaan neljä otteluvoittoa.

Lopulta konferenssifinaalien voittajat kohtaavat Stanley Cup -finaalissa, jonka ensimmäiset ottelut pelataan 8. kesäkuuta. Finaalien voittaja vie kotiin Stanley Cup -pokaalin ja kruunataan kauden 2022–23 mestariksi.

Ota ilmaiset vetovihjeet talteen ja paina änärivedot rahoiksi!

NHL-vetoja suunnitellessa kannattaa ottaa käyttöön netin vetovihjeet. Vinkkien kautta löydät helposti potentiaalisimmat vetokohteet, ja saat vieläpä kaikki olennaiset taustatiedot kohteesta tiiviissä paketissa. Vaikka olisit tehnyt omatkin taustatutkimuksesi, saatat saada vinkeistä uutta näkökulmaa.

Parhaat vetovihjeet jääkiekkoon löydät Uhmapelaajilta – asiantunteva tiimi latoo päivittäin tiskiin kattauksen kunkin hetken kuumimpia vetovinkkejä. NHL:än lisäksi vihjeitä on saatavilla myös Liigaan ja muihin jääkiekon suosituimpiin sarjoihin. Eikä valikoima toki rajoitu pelkkiin lätkävinkkeihin, Uhmapelaajat tarjoilee mehukkaimmat vihjeet myös jalkapalloon, esportsiin sekä moniin muihin lajeihin.

Uhmapelaajien vetovinkit tehdään aina parhailla kertoimilla varustettuihin kohteisiin, ja sisältävät kattavan analyysin sekä perustelut valinnalle. Vihjeet hyödyntämällä säästät kallisarvoista aikaa – sinun ei tarvitse kahlata lukuisia vedonlyöntisivustoja läpi parhaita kohteita ja kertoimia etsiskellessäsi. 

Vinkit ovat vieläpä täysin ilmaisia – joten miksipä et ainakin kurkkaisi niitä läpi ennen kuin painat seuraavat betsit sisään!

AVOIMET VETOVIHJEET – UHMAPELAAJAT.COM